Конкурс для журналістів з висвітлення тематики європейської інтеграції

Конкурс для журналістів

Громадська організація “Донецький інститут інформації” (далі – Організація) спільно з партнерами громадськими організаціями “Донецький прес-клуб” та “Інститут демократії імені Пилипа Орлика” в рамках реалізації програми: “Донбас. Медіа” (далі за текстом – Програма) за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні проводить відкритий конкурс з відбору найкращих робіт (статей, відео, фото) з висвітлення теми євроінтеграції України.
В конкурсі можуть брати участь професійні журналісти, які публікуються в засобах масової інформації всіх форм власності і видів (газети, ТБ, сайти та інше).

ДЕДЛАЙН: 10 ЧЕРВНЯ

Для участі в конкурсі необхідно надіслати через електрону форму реєстрації на сайті www.dii.dn.ua лінк на опублікований протягом 2016-2017 рр. авторський матеріал будь якого формату в ЗМІ на тему євроінтеграції України.

Перевага віддається матеріалам в яких згадується регіон Донбас.

Етапи конкурсу:
4.1. Підготовчий етап (травень 2017) включає проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії, оголошення про умови Конкурсу.

4.2. Прийом та реєстрація документів учасників до 10 червня 2017 року в електронному вигляді через форму реєстрації на сайті www.dii.dn.ua.

4.3. 1-й тур (10-11 червня 2017 року) – включає обробку зареєстрованих документів та оцінювання.

4.4. 2-й тур (12-15 червня 2017 року) передбачає розгляд фаховими експертами конкурсних робіт за принципом: кожну роботу незалежно оцінюють двоє фахових експертів.

4.5. 29 червня 2017 року оголошення результатів конкурсу.

5. Порядок та строки подання документів:

5.1. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно пройти реєстрацію в електронному вигляді через форму реєстрації на сайті www.dii.dn.ua з 20 травня по 9 червня 2017 року включно.

5.2. Пошукач має право подавати на конкурс лише одну роботу.

5.3. З метою дотримання вимог Закону України «Про захист персональних даних» Організація має право на включення персональних даних, наданих конкурсантом під час подання документів на конкурс, до бази персональних даних, на обробку таких персональних даних та, за необхідності, викликаною виконанням умов зазначеного закону, на передачу таких персональних даних третім особам.

5.4. Перелік документів, які подаються на Конкурс:
5.4.1. Обов’язкові до подання:
5.4.1.1. Лінк на матеріал;

5.4.1.2. Прізвище та ім’я конкурсанта;

5.4.1.3. Контактні дані (телефон на емейл).

6. Визначення переможців.

6.1. Гранична кількість переможців затверджується рішенням Організації. Результати конкурсу затверджуються Правлінням Організації та оприлюднюються на сайті www.dii.dn.ua.

6.2. Серед переможців конкурсу визначаються 3 місця:

1 місце – 5000 грн.

2 місце – 3000 грн.

3 місце – 2000 грн.

7. Розгляд звернень
7.1. Організація не приймає та не розглядає скарги та апеляції щодо результатів конкурсу.
7.2. Організація не вступає в листування та не пояснює причин відхилення робіт, поданих на конкурс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *