Працює «гаряча лінія» для журналістів – Донецький прес-клуб

Громадська організація «Донецький прес-клуб», що працює наразі у Києві, інформує журналістів про відкриття «гарячої лінії», яка допомагатиме у пошуку джерел інформації і контактів для підготовки матеріалів щодо ситуації на Донбасі.

Про це йдеться у повідомленні громадської організації.

«Шановні журналісти! Плануєте написання матеріалів, що стосуються Донеччини? Вас цікавлять історії чи проблеми людей, які постраждали в результаті військових дій? Потребуєте коментарів від експертів, які розбираються у місцевій проблематиці та продовжують безпосередньо працювати в цьому регіоні? Звертайтеся на “гарячу лінію” Донецького прес-клубу. Ми посприяємо вам у пошуку цікавих спікерів, допоможемо з героями ваших матеріалів, контактами місцевих закладів та фахівців», – пропонує громадська організація.

Контактний телефон для журналістів: 093-099-43-21. Телефонувати можна щобудня з 9.00 до 18.00.

«Якщо для пошуку інформації вашого звернення знадобиться час, то оператор «гарячої лінії» зв’яжеться із вами як тільки-но буде мати відповідні данні», – зазначають у «Донецькому прес-клубі».

Минулого року у рамках ініціативи «Схід та Захід разом», яку започаткувала ГО «Донецький прес-клуб», було організовано кілька прес-турів на Донеччину для журналістів із різних регіонів України.

(фото – dyvys.in)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *