26 серпня в Одесі відбудеться тренінг з професійних стандартів та комунікації під час пандемії – анонс

26 серпня 2020 року о 10:00 в Одеській обласній універсальній бібліотеці імені М. Грушевського, (вул. Троїцька 11) відбудеться тренінг «Комунікація під час пандемії та професійні стандарти: Як працювати з інформацією під час кризових ситуацій»

Програма заходу:

09.45-10.00 – реєстрація, кава.

10.00-11.30 – Що таке криза, сприйняттєва природа кризи. COVID 19 як тип кризи. Трикутник: криза, ризики, теми для обговорення. Issue management: аналізуємо теми для обговорення в ЗМІ та соцмережах. Етапи та професійні стандарти кризової комунікації. Типи інформації, які має отримувати аудиторія під час кризи чи пандемії. Ефект вкраденого грому, принцип єдиного голосу. Відповідальність та відкритість комунікатора.

11.30-11.45 – кава.

11.45-13.15 – Реакція на кризу та репутація комунікатора. Типи відповідей на кризу. Ситуаційна теорія кризової комунікації: як правильно обрати комунікаційну стратегію під час пандемії та інших нестандартних ситуацій? Аналізуємо кейси кризової комунікації та розробляємо власні комунікаційні стратегії.

13.15-13.45 – обід.

13.45-15.15 – Як створювати тексти для кризової комунікації? Визначаємо аудиторію та комунікаційні завдання. Чи впоралися українські чиновники із комунікацією під час пандемії: аналізуємо тексти. Типовий план кризової комунікації. Які тексти потрібні аудиторії на різних етапах кризової комунікації?

15.15-16:00 – Дискусія: Що заважає ефективній кризовій комунікації в Україні?

Запрошуємо усіх, хто працює у сфері кризової комунікації, в тому числі освітян, бібліотекарів, працівників відділів зв’язків із громадськістю, громадських активістів та журналістів.

Тренерка:
Наталія Стеблина, аналітикиня Інституту демократії імені Пилипа Орлика, координаторка проекту з моніторингу регіональних ЗМІ, доцентка кафедри журналістики Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця)

Захід проводиться за підтримки Медійної програми в Україні, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews. Висновки й точки зору, що висловлені під час заходу, є виключно експертними судженнями Інституту демократії імені Пилипа Орлика і можуть не збігатися з точкою зору USAID чи Internews.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *