Тренінг «Інформування та дезінформація. Правила інформаційної безпеки в час війни» – анонс

Алла Федорина

Інформація є потужною зброєю та важливою складовою сучасної війни. Ми переконалися, що маніпуляції медіа «інфікують» не лише окремих людей, але й здатні «зомбувати» великі соціальні групи та суспільство загалом. Але чи вміємо ми самі відрізняти інформування від дезінформації? Чи впевнені, що джерела, звідки черпаємо новини, є безпечними? Чи розуміємо, як захистити себе та близьких від ворожих інформаційних атак? Про ці та інші аспекти медіаграмотності будемо спілкуватися на тренінгу.

На тренінг запрошуємо представників місцевого самоврядування, освітян, активістів Диканської, Зіньківської, Мачухівської, інших громад Полтавщини, ВПО, які проживають на території цих громад, а також усіх, хто прагне мислити критично та хоче підвищити свій рівень інформаційної стійкості.

Захід відбудеться у п’ятницю, 26 травня, з 9:30 до 15:30 у приміщенні Полтавської академії неперервної освіти ім. Остроградського. Адреса: вул. Соборності, 64-ж, м. Полтава. Початок реєстрації – з 9.00. Участь безкоштовна.

Щоб взяти участь реєструйтеся за цим посиланням до 18:00, 21 травня https://forms.gle/RMgdPcMkLKKJ853v8

Тренінг проводять медіаекспертка Інституту демократії імені Пилипа Орлика, доцентка кафедри журналістики та філології Сумського державного університету, заслужена журналістка України Алла ФЕДОРИНА та медіаексперт Сумського прес-клубу, фахівець із медіакомунікацій Олексій ГВОЗДИК.

Організаційне сприяння – Полтавської академії неперервної освіти ім. Остроградського та Полтавського прес-клубу.
Контактна особа – Ірина КУРОЧКА
За довідками звертайтеся за т. 050 75 30 455

Захід відбувається в рамках проєкту Інституту демократії імені Пилипа Орлика «Мобілізація зусиль для стимулювання попиту на кращу журналістику та вдосконалення навичок критичного мислення громадян».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *