В Сумах відбудеться презентація результатів дослідження “Індекс демократичного розвитку областей України – 2016”

16 березня 2017 року о 12:00 у прес-залі Сумського прес-клубу (м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх), відбудеться прес-конференція «Презентація результатів дослідження «Індекс демократичного розвитку областей України – 2016»: Сумщина в загальноукраїнському рейтингу демократії».

Про результати дослідження Індексу демократичного розвитку областей України-2016, зокрема у Сумській області, розповість представник громадської організації «Бюро правничих комунікацій» Володимир ХАРЧЕНКО.

Свої думки щодо зазначених результатів, рівня та проблем розвитку регіональної демократії висловлять доцент Сумського державного університету, кандидат політичних наук Андріана КОСТЕНКО, директор програм ГО «Громадське бюро «Правозахист» Ігор РЕКУН, регіональний експерт Інституту демократії імені Пилипа Орлика Алла ФЕДОРИНА та інші експерти, які взяли участь в опитуванні.

До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації, громадські активісти та всі зацікавлені особи.

Захід проводиться в рамках проекту «Сприяння реформам та розвиток підзвітності в регіонах України», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) спільно з Асоціацією регіональних аналітичних центрів за підтримки National Endowment for Democracy (NED). У Сумській області дослідження проводилось у партнерстві з ГО «Бюро правничих комунікацій».

Контактна інформація:
Володимир Харченко
тел.: 097 118 9178

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *