Ірина Черниченко

Експерт Інституту демократії ім. Пилипа Орлика. Закінчила факультет журналістики Московського державного університету, спеціалізувалася на кафедрі телебачення і радіо.

З 1973 до 2014 (довго і з задоволенням) працювалав Донецькій обласній державній телерадіокомпанії: теле і радіожурналіст, старший редактор молодіжної редакції ТБ, головний редактор радіоканалу «Центр».

Коли в місті виник приватний Донецький відкритий університет (1990, потім він став Донецьким інститутом соціальної освіти) і нарешті відкрили журналістський фах, то знайшла в собі викладачку.

З того часу дуже захоплююся можливостю спілкуватися з молоддю і викладала в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса (в Донецьку, потім в Вінниці), а тепер в Київському університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенко-Карого – в Інституті екранних мистецтв.

В 2015-му була залучена до редагування серіалу «Центральна лікарня» студії продакшн каналу 1+1; в проекті ІДПО укладала і редагувала дві збірки нарисів про переселенців «Знедолені? Нездоланні!»; проводила фахові тренінги в Костянтинівці та Вінниці. Вдячна ГО «Донецький прес-клуб» за можливість бути причетною до громадської діяльності (з 2005 до 2008 була головою клубу, з 2015 р. – член правління прес-клубу).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *