Запрошуємо першокурсників!

2 вересня о 14.00 у великій актовій залі Інституту журналістики відбудеться зустріч із виконавчим директором Інституту демократії ім. Пилипа Орлика Світланою Єременко.

\"\"Запрошуємо першокурсників всіх спеціальностей на зустріч із відомим журналістом, редактором, медіаекспертом Світланою Єременко!

2 вересня о 14.00 у великій актовій залі Інституту журналістики відбудеться зустріч із виконавчим директором Інституту демократії ім. Пилипа Орлика Світланою Єременко.

Після закінчення факультету журналістики Київського державного університету ім. Т. Шевченка С. Єременко розпочала професійну діяльність у донецькій обласній молодіжній газеті «Комсомолець Донбасу». У 90-ті роки як співзасновник брала участь у створенні та виданні першої незалежної газети на Донеччині «Східний часопис» та аналітично-інформаційного журналу «Схід». З 2005 р. – головний редактор журналу «Аспекти самоврядування» Фундації «Україна – США» (Київ).

З початку 2000-х С. Єременко активно займається становленням нової національної журналістики як керівник Національного прес-клубу реформ (Київ). Сфера її професійних інтересів охоплює організацію інформаційних дискусій, прес-конференцій, презентацій, проведення системного аналізу медіа-ринку України, розробку стратегії діяльності та координації роботи мережі регіональних прес-клубів, модераторство та моніторинг преси у тому числі керівництво проектом з моніторингу регіональних ЗМІ (програма «У-медіа» Інтерньюз Нетворк).

Як автор та координатор медіа-проекту із залучення молоді до участі у виборах «Кожен голос має значення» (за Програмою ТАСІС); директор проекту «Продуктивний діалог між ЗМІ та НДО – запорука зміцнення громадянського суспільства» (Посольство США в Україні); директор проекту «Активність на виборах – запорука демократії!» (за підтримки Каунтерпарт Альянс) та ін. С. Єременко сприяє становленню та розвитку політичної культури молоді.

Ще одна сфера інтересів С. Єременко – суспільний діалог у громадянському суспільстві. Вона є автором ідеї та розробником тренінгів «Фандрейзинг громадських організацій», «Продуктивний діалог між ЗМІ та НДО – запорука зміцнення громадянського суспільства», «Етика журналістської діяльності», «Інформаційна політика незалежної громадської організації: налагодження продуктивної співпраці з засобами масової інформації» та ін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *