У Кримському домі в Києві презентують книгу Наталі Беліцер “Кримські татари як корінний народ”

Наталі Беліцер

ДП “Кримський дім” запрошує всіх бажаючих взяти участь у презентації книги “Кримські татари як корінний народ”, що відбудеться 18 березня (субота) о 16.00 в приміщенні культурного простору AUTONOMOUS ДП “Кримський дім” за адресою Київ, вул Омеляновича-Павленка, буд.9.

Книга Наталі БеліцерАвтором книги “Кримські татари як корінний народ” є відома дослідниця, провідна українська експертка з питань корінних народів і національних меншин, експерт Інституту демократії ім П. Орлика Наталя Беліцер.

Ця книга – результат багатолітньої невтомної роботи дослідниці, яка віддана справі захисту прав кримськотатарського народу і побудові справедливого толерантного суспільства в Україні.

Книга “Кримські татари як корінний народ” була підготовлена і видана за підпримки “Кримського дому” в рамках започаткованого в 2016 році проекту “Корінні народи України”, і, разом і з циклом лекцій пані Беліцер складають його просвітницьку частину.
“Кримський дім” дякує за участь у підготовці цього важливого і корисного видання також пана Мустафу Джемілєва, який, зокрема, написав передмову, Вельдара Шукурджієва, Андрія Щекуна і багатьох інших.

Презентуватимуть книгу Наталя Беліцер і Мустафа Джемілєв.

(pdf-версія книги “Кримські татари як корінний народ”)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *