Проект «Співпраця об’єднаних громад для участі громадськості в управлінні освітою» ділиться результатами

вісник

Завершується понад піврічна робота проекту, який збурив досить активні дискусії в об’єднаних громадах з приводу роботи освітянських закладів, перспектив отримання якісної освіти та можливостей для творчого розвитку дітей.

На підсумковій конференції у Черкасах, яка відбулася 13 листопада , команди активістів проекту представили результати роботи – проекти місцевих нормативних документів, які визначатимуть різні аспекти освіти в громадах, частина з яких вже схвалені місцевими радами.

Детальніше з результатами проекту, з відгуками його учасників можна ознайомитися на сторінках другого і підсумкового Вісника проекту (pdf).

На сторінках Вісника читачі знайдуть також і інтерв’ю Айдера Сеїтосманова, провідного експерта шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації України» та автора посібника «Нова школа в нових громадах».

Вся команда проекту – 21-го за числом спільного з Щецинським навчальним центром Фундації
розвитку місцевої демократії та його нинішнім директором Пшемиславом Фенрихом – втішена тим, що стала учасником надзвичайно важливої справи, яка визначатиме не тільки життя в громадах, але і майбутнє всієї України.

Запрошуємо до читання, до обговорення і до співпраці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *