Тренінг в Луцьку “Медіаграмотність як необхідна компетенція та захист проти інформаційних впливів” – анонс

Шановні журналісти та фахівці з комунікацій Волині!
Інститут демократії імені Пилипа Орлика (ІДПО, м. Київ) оголошує реєстрацію учасників на тренінг «Медіаграмотність як необхідна компетенція та захист проти інформаційних впливів».

Захід відбудеться 21 грудня 2019 р. (субота) у Луцьку з 10 до 17 години з перервою на обід.

Реєстрація та вітальна кава – з 9.30. Будь ласка, враховуйте це при плануванні вашої поїздки.

Під час тренінгу ви дізнаєтесь, за якими принципами слід працювати, щоб дотримуватись журналістських стандартів, та чи можна привертати увагу читачів, не порушуючи принципів етики; яким джерелам варто довіряти та як перевіряти інформацію; на що найчастіше «хворіють» локальні медіа в Україні та чому критичне мислення є запорукою безпеки та якісного контенту.

Навчання проводить медіатренерка, журналістка, експертка Інституту демократії імені Пилипа Орлика Олена Самойленко.

Участь у заході добровільна та безкоштовна. Організатори забезпечують харчуванням, роздатковими матеріалами, компенсують витрати на проїзд громадським транспортом (за наявності квитків). Зареєструватися необхідно до 21.00 вівторка, 17 грудня п.р., заповнивши форму за посиланням https://forms.gle/qe6MbQ4a5VurDJuT8 , і дочекавшись підтвердження від організаторів (до 18.00 середи, 18 грудня). Інформацію про місце проведення і програму тренінгу отримають відібрані учасники на електронну пошту, вказану у реєстраційній формі.

Захід відбувається в рамках проекту «Мобілізація зусиль для стимулювання попиту на кращу журналістику та вдосконалення навичок критичного мислення громадян» за підтримки Медійної програми в Україні, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

З питань участі та організації звертайтесь до Наталії Пахайчук 098 0276797 (для журналістів «Район.in.ua») та
Анни Єкименко-Поліщук 095 480 75 88 (для журналістів інших регіональних медіа та фахівців з комунікацій).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *