Як зробити ЗМІ самоокупними – відеоінтерв’ю з Володимиром Андріїшиним та Олегом Жаком

Львівський прес-клуб

Відеоінтерв’ю зі співзасновником і головним редактором інтернет-видання молодіжних новин «Ровесник» Володимиром Андріїшиним та власником журналу “Бізнес-Компаньйон” та інтернет-видання “Бізнес Компаньйон Тернопіль” Олегом Жаком.

Тема розмови – “Як зробити ЗМІ самоокупними. Модель управління медіагрупою”.

58-річний Володимир Андріїшин працював у всіх інформаційних галузях: газетах, радіо, телебаченні, видавництві та інтернет-журналістиці. Пройшов шлях від найманого керівника-головного редактора до приватного підприємця. Цьогоріч екс-головний редактор першого в Україні еротичного видання “Пан плюс пані” вирішив відродити не менш популярний на Тернопіллі бренд “Ровесник” – обласної молодіжної газети, яку Володимир Андріїшин колись також очолював. Загалом він був головним редактором восьми газет на Тернопіллі.

46-річний Олег Жак – математик за освітою і першим фахом, який за багато років практичної роботи поступово перекваліфікувався у редактора і журналіста. Але хіба що математична логіка підказала йому, що навіть сьогодні, у кризовий період в економіці, можна зробити дохідним регіональне ділове видання. Якщо для цього об’єднати зусилля з творчим бізнес-компаньйоном. Так з’явився тандем Жак-Андріїшин.

Інтернет-видання “Ровесник” rovesnyk.te.ua створено у січні 2017 р. як електронна версія обласної молодіжної газети “Ровесник”, що припинила свій паперовий випуск у 1990-х рр. Розвинуте на матеріальному, технічному і фінансовому ресурсах інтернет-видання “Бізнес Компаньйон Тернопіль”. Розраховане на молодіжну аудиторію, передусім – студентство і старшокласники. Для надання інтернет-виданню офіційного статусу подано документи на перереєстрацію друкованого ЗМІ “Ровесник”.

Розмова буде другою з циклу інтерактивних відеоінтерв’ю з власниками і співвласниками ЗМІ зі Львівcької, Івано-Франківської, Тернопільської областей. Кожне з восьми інтерв’ю триватиме одну годину на семи інтернет-ресурсах: канал в YouTube Press Club Lviv – https://www.youtube.com/user/pressclublviv ; портал «Щоденний Львів» – http://dailylviv.com/; сайт Львівського прес-клубу – http://pressclub.lviv.ua/index.php?id=10 ; сторінки у Facebook – https://www.facebook.com/pressclublviv/ і https://www.facebook.com/dailylviv/; у Twitter – https://twitter.com/daily_lviv і https://twitter.com/pressclublviv.

Під час інтерв’ю відбуватиметься інтерактивний зв’язок (запитання-відповіді) з користувачами соціальних мереж.

Проект має на меті зробити ЗМІ Львівcької, Івано-Франківської, Тернопільської областей більш прозорими і посилить медіаграмотність громадян. Він відбувається за підтримки медійного проекту “У-Медіа”, який виконує міжнародна організація “Інтерньюс”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *