19 липня в Сумах презентують другу книгу історій переселенців «Знедолені? Нездоланні!» – анонс

Обкладинка другої книги історій переселенців

19 липня о 12.00 в сумському обласному прес-клубі відбудеться презентація другої книги історій переселенців «Знедолені? Нездоланні!», що з᾽явилася за проектом Інституту демократії імені Пилипа Орлика.

«На шиї та зап᾽ясті мені пов᾽язали жовто-блакитні стрічки, пообіцявши на одній з них повісити. Били різні люди, змінюючи один одного або одночасно… Між побоями мене звинувачували в сектантстві та допитувалися, скільки людей із «Правого сектору» я привів із собою. Пам᾽ятаю, як увійшла молода дівчина років двадцяти п᾽яти, попросила в моїх мучителів також спробувати мене побити. І під загальне схвалення натовпу завдала мені кілька ударів палицею, просто заради розваги…» Це лише маленький шматочок першого нарису книги – про пастора з Донецька Сергія Косяка, який здійснює власний молитовний марафон «За мир, любов і цілісність України».

Всього нарисів шістнадцять. Шістнадцять доль людей чи цілих родин, які, попри обставини, залишаються українцями. Це різні за фахом, віком, національністю люди із Луганщини, Донеччини та Криму, які, залишившись без рідної домівки, зуміли знайти себе, які «вростають» у місцеві громади, працюють заради добробуту України й вірять у її краще майбутнє.

Героями сумського нарису першої книги стали Анатолій та Дарина Сасси. Нова книга познайомить вас із новими героями, які живуть і працюють поруч нас сьогодні.

Познайомитися з героями та книгою і отримати примірник у подарунок від Інституту демократії імені Пилипа Орлика ви зможете на презентації.

Видання здійснене в рамках проекту Інтерньюзу за підтримки Уряду Канади через Міністерство міжнародних справ Канади.

До участі запрошуємо всі ЗМІ та зацікавлених громадян.

Засідання відбудеться 19 липня, у середу, у прес-залі обласного прес-клубу –
м. Суми, Покровська площа, 13, 2 поверх. Початок о 12.00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *