Що чекає завтра місцеві ЗМІ: шляхи успішного виживання – анонс медіадискусії

25 вересня об 11.00 у конференц-залі сумського готелю «Рейкарц» відбудеться медіа-дискусія на тему «Що чекає завтра місцеві ЗМІ: шляхи успішного виживання».

Теми для обговорення:

● Наскільки потрібними є місцеві ЗМІ сьогодні та наскільки якісно вони працюють?

● Чи поєднуються традиційні друковані ЗМІ з новими – інтернет-версіями видань?

● Як виживати реформованим медіа?

● Чи складаються нові схеми взаємодії роздержавлених ЗМІ з органами влади?

● Як зробити своє видання цікавим?

Ці та інші питання обговорюватимуться під час спілкування, до якого запрошуємо редакторів і журналістів мас-медіа Сумщини, медіаекспертів, громадських активістів, представників влади, викладачів і студентів спеціальності «журналістика» Сумського державного університету.

Зокрема у розмові візьмуть участь:

Вахтанг КІПІАНІ – журналіст, медіаексперт, головний редактор проекту «Історична правда»;

Володимир САДІВНИЧИЙ – журналіст, доктор наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики та філології Сумського державного університету;

Алла ЯРОВА – кандидатка філологічних наук, заступниця директора Навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету;

Олександр МОЦНИЙ – редактор Краснопільської газети «Перемога»;

Олександр СОЛОМКО – редактор Ямпільської газети «Голос часу»;

Євген ШУЛЬГА – редактор Лебединської газети «Життя Лебединщини»;

Наталія ШУТЬКО – редактор Липоводолинської газети «Наш край»;

Юрій ЯРЕМЧУК – голова Краснопільської об’єднаної територіальної громади;

Сергій НАД′ЯРНИЙ – начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Сумської обласної державної адміністрації;

Алла ФЕДОРИНА – координаторка сумської експертної групи Інституту демократії імені Пилипа Орлика, заслужена журналістка України, модераторка заходу.

У ході заходу також відбудеться презентація друкованої версії мультимедійного посібника «Місцева преса: посібник для ЗМІ, або як регіональним журналістам працювати за часів нових медіа та кризи демократії», виданого в рамках проєкту Інституту демократії ім. Пилипа Орлика. Бажаючі зможуть отримати примірник книги.

Іногороднім учасникам за наявності квитків відшкодовуються кошти за проїзд.

Захід проводить Інститут демократії імені Пилипа Орлика за організаційної підтримки Сумського прес-клубу в рамках проєкту «Мобілізація зусиль для стимулювання попиту на кращу журналістику та вдосконалення навичок критичного мислення громадян», що здійснюється за підтримки Медійної програми в Україні, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

До участі запрошуємо всі ЗМІ. Медіа-дискусія відбудеться 25 вересня, у середу, у конференц-залі готелю «Рейкарц» (м. Суми, вулиця Воскресенська, 1) Початок об 11.00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *