Фіксери та журналісти: особливості роботи ЗМІ під час війни – анонс

До уваги журналістів, фіксерів-початківців, студентів факультетів журналістики, іноземних мов, міжнародних відносин та всіх зацікавлених, хто має бажання розібратися у суті професії фіксера або локального продюсера і отримати початкові знання у цій сфері.

29 травня 2024 року у Дніпрі (наживо) відбудеться майстер-клас «Фіксери та журналісти: особливості роботи ЗМІ під час війни». Початок о 12:00, тривалість заходу – 4 години (із перервою на каву).

Які навички та ресурси потрібно мати, щоб стати надійним провідником для іноземних медіа? Як скоординувати роботу медіагрупи, організувати інтерв’ю та зйомки, і все це – з урахуванням безпекової ситуації?

Про це розповідатиме Артем Перфілов, який має 20-річний досвід роботи в одеських та загальнонаціональних ЗМІ. Як локальний продюсер-фіксер він співпрацює з іноземними журналістами з березня 2022 року. Серед його партнерів і клієнтів: Radio1 Rai (Італія), TG1 (Італія), Helsingin Sanomat (Фінляндія), Ilta Sanomat (Фінляндія), -The Hill (США), DC report (США), Jyllands-Posten (Данія), Radio Cadena Ser (Іспанія), TV4 (Швеція), De Groene Amsterdammer (Нідерланди), Business Day TV (ПАР).

Для участі в майстер-класі просимо зареєструватися до кінця дня 27 травня 2024 р. у формі за посиланням: https://forms.gle/Zi2g3SCpUwsbL3J28

Підтвердження участі з адресою місця проведення отримаєте на вказану при реєстрації електронну пошту, тому переконайтеся, що все написано правильно.

Участь у заході безкоштовна. Учасникам з інших міст за наявності квитків передбачено відшкодування витрат на проїзд. Після навчання учасники отримують сертифікати.

Навчальний захід організовує Інститут демократії ім. Пилипа Орлика у партнерстві з Дніпровським центром журналістської солідарності НСЖУ.

Контактна особа: Наталя Назарова, 050 919 8479, 097 575 8775.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *