Як протидіяти прихованим впливам російської пропаганди – анонс тренінгу

14 червня 2024 року у Дніпрі відбудеться тренінг для журналістів, студентів факультетів журналістики, викладачів, громадських активістів на тему «Засоби медіааналітики у протидії прихованим впливам російської пропаганди».

Приховані впливи пропаганди: чому ми пропускаємо їх повз увагу? Чому «хороші руські» медіа не зовсім хороші? Чому українські медіа тягнуть в наш інформпростір російських «хорошунів»? Як протидіяти прихованим впливам російської пропаганди? Про ці та інші аспекти медіаграмотності йтиме мова під час тренінгового спілкування у форматі лекцій-практикумів.

Тренінг проведе медіаекспертка Інституту демократії імені Пилипа Орлика, журналістка, асистентка кафедри журналістики Університету митної справи та фінансів Ірина АВРАМЕНКО.

Початок о 10:00, тривалість – 6 годин (із перервами).

Щоб взяти участь, реєструйте за цим посиланням до кінця дня 12 червня (середа).

Підтвердження участі та адресу місця проведення отримаєте на вказану при реєстрації електронну пошту, тому переконайтеся, що все написано правильно.

Участь безкоштовна. Учасникам з інших міст за наявності квитків передбачено відшкодування витрат на проїзд. Після навчання учасники отримають сертифікати.

Навчальний захід організовує Інститут демократії імені Пилипа Орлика у партнерстві з Дніпровським центром журналістської солідарності НСЖУ.

Контактна особа: Наталя Назарова,
050 919 8479, 097 575 8775.

Захід відбувається в рамках проєкту Інституту демократії імені Пилипа Орлика «Мобілізація зусиль для стимулювання попиту на кращу журналістику та вдосконалення навичок критичного мислення громадян».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *