Тренінг «Дезінформація як зброя: що протиставимо? Інформаційна безпека в час війни» – анонс

У п’ятницю, 25 серпня, запрошуємо!

Інформаційна війна почалася задовго до збройного нападу росії на Україну. Дезінформація сьогодні є потужною зброєю ворога. І протистояти їй повинні не лише наші воїни, а всі українці, адже від нашої переконаності, обізнаності, критичності також залежить перемога.

Та чи вміємо ми відрізняти інформування від дезінформації? Чи впевнені, що джерела, звідки черпаємо новини, є безпечними? Чи розуміємо, як захистити себе та близьких від ворожих інформаційних атак? Про ці та інші питання медіаграмотності йтиме мова під час тренінгового спілкування.
Давайте зустрінемося наступного ранку після відзначення Дня незалежності й зміцнимо цю незалежність своїми інформаційними навичками!

Для кого?
Тренінг для представників місцевого самоврядування, громадських активістів, медійників, освітян, студентів і старшокласників, загалом усіх, хто не хоче бути обдуреним, але хоче протистояти інформаційній агресії.

Щоб взяти участь
реєструйтеся за цим посиланням до 18:00, 22 серпня https://forms.gle/7xvA6AYkNSzVbwSb9
Участь безкоштовна. Кавою пригощаємо!

Де і коли?
П’ятниця, 25 серпня, з 9:30 до 15:30. Початок реєстрації – з 9.00.
Місце проведення буде повідомлене за день до заходу на електронні адреси зареєстрованим на тренінг.

Тренінг проводять медіаекспертка Інституту демократії імені Пилипа Орлика, доцентка кафедри журналістики та філології Сумського державного університету, заслужена журналістка України Алла ФЕДОРИНА та медіаексперт Сумського прес-клубу, фахівець із медіакомунікацій Олексій ГВОЗДИК.

Організаційне сприяння – ГО “Ліцей” та Сумського прес-клубу.
Контактна особа – Алла Федорина.
м.т.: 050 93 96 017 – звертайтеся за довідками!

Захід відбувається в рамках проєкту Інституту демократії імені Пилипа Орлика «Мобілізація зусиль для стимулювання попиту на кращу журналістику та вдосконалення навичок критичного мислення громадян».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *