Останній з циклу онлайн майстер-клас для фіксерів буде присячений питанням безпеки, – АНОНС

26 квітня 2024 року (п’ятниця) з 9.00 до 12.00 на платформі Zoom відбудеться заключний майстер-клас онлайн курсу «Практичне фіксерство. Допомагаємо світу дізнатися правду про Україну», який започаткував Інституту демократії імені Пилипа Орлика.

Тема четвертої зустрічі – «Безпека фіксерів і журналістів». З чого складається безпека, чому вона важлива, як можна себе убезпечити від різних ризиків розповість медіатренер Орест Семотюк, який має досвід роботи фіксером з 2017 року.

Захід орієнтований на практикуючих фіксерів та фіксерів-початківців, журналістів, редакторів, перекладачів, студентів. Якщо ви бажаєте долучитися до зустрічі, але не реєструвалися раніше, напишіть лист із темою «Запит на майстер-клас_фіксери» на пошту pylyp.orlyk.institute@gmail.com – і ми надішлемо вам лінк на конференцію, яка триватиме близько трьох годин.

За попередньо анонсованими умовами навчання учасники, що відвідали три з чотирьох майстер-класів, мали отримати сертифікати про опанування курсу (тривалістю 12 годин). Однак з об’єктивних причин не всі, хто зареєструвався на курс, змогли втілити свій намір бути присутніми. Передбачаючи таку ймовірність, ми записали всі лекції – і виклали на гугл-диск, де з ними можна ознайомитися у будь який час.

Отже, для зацікавлених у підтвердженні навчання сертифікатом ми підготували контрольний тест. Переглядайте майстер-класи у записі, заповнюйте онлайн-форму – і ваші правильні відповіді стануть підставою вважати, що ви засвоїли інформацію.

Відповіді прийматимуться з 26 квітня до 1 червня 2024 року. До 10 червня ми надішлемо усім успішним учасникам електронні сертифікати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *